top of page

Resum jornada sènior. Retorn a la competició marcat per els ajornaments

Publicat  4 de maig de 2021. 10.15 hores -Webmaster-.

Després de la jornada de descans general del passat cap de setmana, els nostres sèniors es van trobar amb diferents resultats i dos ajornaments de partits.

Copa Catalunya

B. Draft Gramenet i CB Santa Coloma van cedir en els seus partits, la primera derrota per les grogues i negres i quasi la primera victòria per els vermells i blancs, on tots dos equips no van jugar aquesta jornada (descans a la Copa Catalunya) i si el cap de setmana anterior

L’equip de Daniel Perdiguero va patir la seva primera derrota oficial aquesta temporada, a la pista del CN Terrassa “A”, per 58 a 53, després d’un inici fluix, on les locals van dominar el primer període (15-7) i van superar la reacció colomenca abans del descans (32-23). El partit es va anar igualant a la segona quan B. Draft Gramenet va tenir la seva oportunitat entrant en el darrer minut amb un 54-53. La millor anotadora va ser Ines Perezpaya, amb 24 punts.

El CB Santa Coloma se li va escapar el partit en els darrers instants (92-93) davant El Masnou BQ al Juan del Moral, després de que els visitants tinguessin la iniciativa la gran major part del partit. Els jugadors d’Alberto Torres van posar-se per davant gràcies a un triple de Javier Espin gairebé en el darrer minut però no va se suficient. La triples formada per Javier Espin (19 punts), Alex Lopez (17 punts) i Guillem Rubio (15 punts) va ser el més destacat del partit.

Segona Catalana

Segona derrota del Bàsquet Neus a la Segona Catalana femenina, a casa, davant del CB Granollers 2 per 28 a 47, on les blaves van veure com notaven l’absència d’Anabel Bello per lesió i per un mal inici de partit (0-11) que va condicionar la resta de matx. Les jugadores més destacades van ser Irene Grande i Txell Bonamusa, amb 6 punts totes dues.

Tercera Catalana

Només es va jugar un partit ja que el Canovelles BC – Gramenet BC “A” es va ajornar, sense data disponible.

El que si va jugar, Bàsquet Neus, va superar a un farragós CN Caldes “B” (71-60), del que no es va poder desfer fins l’inici del tercer període, on tres triples seguits dels de Raul Pellitero, van marcar la diferència que ja seria important. Els màxims anotadors van ser Jordi Vallès, amb 15 punts, Jesus Azor, amb 12 punts, i Christian Hernandez, amb 11 punts.

"El CB Santa Coloma se li va escapar el partit en els darrers instants (92-93) davant El Masnou BQ al Juan del Moral, després de que els visitants tinguessin la iniciativa la gran major part del partit. Els jugadors d’Alberto Torres van posar-se per davant gràcies a un triple de Javier Espin gairebé en el darrer minut però no va se suficient."

Fotografia: Borja Muñoz

Campionat Catalunya Sots 25

Només van jugar les noies, ja que l’equip masculí de Gramenet BC va ajornar el seu partit, a casa, davant de Salesians Badalona, per el proper 16 de maig, a les 19.00 hores.

Les noies de Gramenet BC van aconseguir una còmode victòria rebent a l’ABB Bufalà (75-30) on les millors jugadors van ser Helena Dominguez (14 punts) i Diana Rodriguez (12 punts).