La no celebració dels Premis Molt Bàsquet 2020

Publicat 27 de juny de 2020. 10.19 hores. -Webmaster-.


En data 5 de maig la organització dels Premis Molt Bàsquet va decidir la cancel·lació dels mateixos degut a la pandèmia sanitària provocada per el virus COVID-19 i on es va valorar la salut dels assistents en un clar risc de contagis, per davant de l’esdeveniment.


Aquesta decisió a nivell institucional per part de www.territoribc.com va coincidir amb la presentada per el Teatre Josep M. de Sagarra, que ens va comunicar a principis de juny, que seguint les indicacions de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet i les autoritats sanitàries, es cancel·laven tots els actes del 2020 i el primer semestre del 2021, fins nova ordre.


Aquesta sàvia decisió coincidint amb la resposta de la organització dels Premis Molt Bàsquet, tal i com hem indicat anteriorment, ens deixa amb la interpretació de la reubicació que te pensada la direcció del Teatre Josep M. de Sagarra de tots els actes suspesos per motiu del COVID-19 i que esperem no afecti la propera edició dels Premis Molt Bàsquet a realitzar en el 2021.


"Aquesta decisió a nivell institucional per part de www.territoribc.com va coincidir amb la presentada per el Teatre Josep M. de Sagarra, que ens va comunicar a principis de juny, que seguint les indicacions de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet i les autoritats sanitàries, es cancel·laven tots els actes del 2020 i el primer semestre del 2021, fins nova ordre"

Fotografia: www.territoribc.com

Des de la organització dels Premis Molt Bàsquet donem per cancel·lada la edició 2020, corresponent a la temporada 2019-2020, substituint-la per la edició 2021, que seria la novena i no la desena edició, un número que a tots els que treballem per els Premis Molt Bàsquet, ens il·lusiona de manera especial.


Esperem doncs, que la temporada 2020-2021 es pugui realitzar amb totes les garanties sanitàries, i amb la temporada basquetbolística colomenca completa, tot i tenint un record per a les víctimes d’aquesta pandèmia.


Els propers mesos ens diran, amb “la nova normalitat” quin es el futur dels Premis Molt Bàsquet.


fondo1.jpg
logo tbc masc..png

Territori Bàsquet Colomenc

El Mirall.net
El Mirall.net

Anselm Clavé, 5-7, Planta 1. 08921 Santa Coloma de Gramenet www.elmirall.net

press to zoom
Consell Esportiu del Barcelonès Nord
Consell Esportiu del Barcelonès Nord

Plaça de la Vila 12, Planta 6 08930 Sant Adrià del Besòs www.cebnord.com

press to zoom
Roba Bugatti Home
Roba Bugatti Home

Pompeu Fabra, 10 08922 Santa Coloma de Gramenet www.facebook.com/RobaBugattiHome

press to zoom
El Mirall.net
El Mirall.net

Anselm Clavé, 5-7, Planta 1. 08921 Santa Coloma de Gramenet www.elmirall.net

press to zoom
1/12

El basquetbol a Santa Coloma