top of page

Finalment un dels tres colomencs a la final

ublicat  26 d'abril de 2021. 10.11 hores. -Webmaster-.


L’UE Mataró, es va classificar per la final de la Lliga Catalana EBA al superar al CB Mollet per 63 a 76 en partit jugat a pista mataronina.


D’aquesta manera, el basquetbol colomenc tindrà un representant en la final, sense data però amb seu, a Mataró, amb la presència de l’Albert Viñallonga Gomez que s’enfrontarà amb el seu equip al CB Roser, que va eliminar en l’altra semifnal al CB Valls per 67-61. Aquesta semifinal es va jugar l’onze d’octubre de la any passat mentre que la segona semifinal entre mataronins i vallesans es va suspendre al març per indicacions de la Generalitat de Catalunya.


El partit entre CB Mollet i l’UE Mataró va estar igualat especialment al primer temps, on cada equip es va repartir un dels períodes, però els mataronins va estar millor a la segona part on mitjans del tercer període van agafar una còmode renda que van gestionar fins final del partit.


"D’aquesta manera, el basquetbol colomenc tindrà un representant en la final, sense data però amb seu, a Mataró, amb la presència de l’Albert Viñallonga Gomez que s’enfrontarà amb el seu equip al CB Roser, que va eliminar en l’altra semifnal al CB Valls per 67-61. Aquesta semifinal es va jugar l’onze d’octubre de la any passat mentre que la segona semifinal entre mataronins i vallesans es va suspendre al març per indicacions de la Generalitat de Catalunya."

Albert Viñallonga Gomez estarà a la final de la Lliga Catalana EBA / Fotografia: MA Chazo - FCBQ

Pel que fa a les actuacions individuals de jugadors colomenc, per part del CB Mollet, Javi Rodriguez, va ser el millor del seu equip, amb 18 punts anotats (3/4 en tirs de dos punts i 4/7 en tirs de 3 punts), jugant 23 minuts, mentre que Imanol Martinez va jugar 11 minuts amb 4 punts anotats any un 2/3 en tirs de 2 punts i 0/2 en tirs de 3 punts.


Per part de l’UE Mataró, Albert Viñallonga Gomez quedant-se sense anotar després de realitzar un intent a cistella, va jugar 11 minuts.


Tots dos equips, UE Mataró i CB Mollet, podrien tornar a trobar-se en la fase final per l’ascens, encara per decidir per part de la Federació Espanyola de Basquetbol.fondo1.jpg
logo tbc masc..png

Territori Bàsquet Colomenc

El basquetbol a Santa Coloma

bottom of page