top of page

Fi d’una temporada exitosa amb retorn a casa

Publicat  29 d'abril de 2021. 10.16 hores. -Webmaster-.


La jugadora colomenca Lidia Pintor va finalitzar el seu periple a Estats Units, després de dues temporades a Miles Community College, el passat 20 d’abril, jugant el seu darrer partit davant de Trinity Valley Community College.


Miles Community College va jugar davant Trinity Valley Community College en els vuitens de finals del torneig final de la NJCAA (Torneig Universitari Junior) que es jugava a Lubbok, Texas.


L’equip de Lidia va perdre per 72 a 55 amb el que era el segon cap de sèrie del torneig, després d’haver eliminat a Gulf Coast State College (76-72) després d’una pròrroga, on la jugadora colomenca si que va participar breument, però no així el partit davant de Trinity Valley Community College.


Malgrat no arribar als quarts de finals, per Miles Community College ha estat una temporada excel·lent, on han guanyat 24 dels 26 partits jugats, tant a la seva divisió com a les fases posteriors.


"Lidia, tanca dues temporades a Estats Units, on ha jugat un total de 54 partits (31 la primera temporada i 23 la segona), amb millors números a la primera de les temporades on ha jugar una mitjana de 13.1 minuts mentre que a la segona temporada la mitjana va ser de 9.8 minuts per partit, resumint-se les dues temporades en 11.7 minuts per matx."

Lidia Pintor (31) en un temps mort del seu equip / Fotografia: All Out Photographies

Lidia, tanca dues temporades a Estats Units, on ha jugat un total de 54 partits (31 la primera temporada i 23 la segona), amb millors números a la primera de les temporades on ha jugar una mitjana de 13.1 minuts mentre que a la segona temporada la mitjana va ser de 9.8 minuts per partit, resumint-se les dues temporades en 11.7 minuts per matx.


També en l’anotació (2.8 punts per partit de la primera temporada a 1.6 segona temporada), rebots (74 per 35), assistències (12 per 8) i recuperacions (12 per 9), la jugadora colomenca ha tingut la seva millor temporada a Estats Units, la del seu debut.


Ara, Lidia torna a casa, i continuarà jugant a terres catalanes.fondo1.jpg
logo tbc masc..png

Territori Bàsquet Colomenc

El basquetbol a Santa Coloma

bottom of page