top of page

Copa SCG 2019. Resum de la 2a. Jornada

Publicat 16 de setembre de 2019. 12.49 hores -Webmaster-.

El Poliesportiu de La Bastida va tenir una gran assistència en la segona jornada de la Copa SCG, on es jugarien 4 partits.

El primer de tots, la segona jornada del triangular a la categoria sènior masculí de 2a. i 3a. Catalana, entre CB Santa Coloma “B” i Gramenet BC “A”, jugat a les 16.30 hores. La victòria va ser per els vermells, per 71 a 53, que es jugaran el triomf final de la Copa SCG, el divendres amb el Bàsquet Neus. .

Tancaria la tarda del dissabte, el segon partit del triangular junior masculí Interterritorial entre Bàsquet Neus “A” i Gramenet BC Taronja, on tots dos equips van tenir una part de joc per a cadascú amb victòria final per el grisos (56-60) que s’emportarien aquesta edició de la Copa SCG"

Fotografia: Bàsquet Neus

Va ser un partit força igualat, mantenint el CB Santa Coloma “B” la iniciativa en el marcador (15-13 en el primer període, 37-35 en el descans i 48-43 al final del tercer període) i que es va trencar a l’inici del darrer quart quan els d’Alberto Torres van fer un parcial inicial de 14-0 que seria impossible de recuperar per els grisos.

A les 18.00 hores, doble partit amb els primers partits dels triangulars a les categories cadet masculí de nivell A i premini masculí a nivell C1, on a cadet, Bàsquet Neus “A” va superar en un igualat matx a Gramenet BC (56-49) i a premini, el CB Santa Coloma “A” va sumar el primer partit davant de Gramenet BC (51-26).