top of page

50 U22 a la Lliga EBA

Publicat  9 de maig de 2021. 10.21 hores. -Webmaster-.


Finalitzada La temporada a la Lliga EBA és el moment de fer balanç i la pàgina web Zona de Basquet, com cada temporada, escull als millors jugadors menors de 22 anys de la competició, on haurà representació colomenca, ja que Imanol Martinez (CB Mollet), es troba entre els jugadors destacats en aquesta categoria


El jugador colomenc es troba inclòs en la categoria de ala-pivots i pivots, juntament entre d’altres jugadors com Juan Hierrezuelo, Alexei Pérez, Mark Mensah, David Fischer, Pepe Moreno, Martín Dorronsoro, David Fernández, Andoni Atxa, Héctor Alderete, Jorge Parrondo, Albert Prior, Sandro Crespo, Dong Hao, Adrián Latorre, Oskars Hernández, Christian Okolie, Sebastian Andersson, Souleyman Traore, Roberto Cubero, Juan José Morales, Tomás Pereyra, Olle Stümer, Jaime Queralt, José Ignacio Mate, Adrián Parra, Markel Aranzabal, Mohamed Niang, Modou Thiaw, Alioune Fall, Vieux Kasse, Nacho Folgueiras, Adrián Latorre, Lawrence Obajo, Arnau Cumelles, Joel Martínez, Gonzalo Bressan, Pape Bocar Sall o Gilad Levy.


Imanol ha afrontat la seva segona temporada a la Lliga EBA, una mini temporada degut a la pandèmia, on ha jugat només 11 partits, amb una millora en general respecte a la temporada del seu debut.


Ha jugat 10 partits menys que a la temporada 2019-2020 però ha superat els seu registres en punts anotats (7.2 per 6.5), en percentatge de tirs de 3 punts (29% per 26%), en percentatge de tirs de camp (49% per 47%), en rebots (4.5 per 4.1), i en assistències (1.3 per 0.8). Curiosament, a valoració ha estat la mateixa (6.5).


A continuació adjuntem la part general de l’article “Cincuenta U22 de la Lliga EBA”, per entendre el perquè de la selecció del jugador colomec en aquesta llista:


“Un dels articles més esperats cada temporada i un imprescindible que rep sempre una gran acollida. El primer de tot és dir-vos la duresa de realitzar un punt de tall de 50 jugadors en una edició de la Lliga EBA en què hi ha tants subgrups, el que fa encara més complicat intentar establir una comparació realista entre els diferents grups.


"Ha jugat 10 partits menys que a la temporada 2019-2020 però ha superat els seu registres en punts anotats (7.2 per 6.5), en percentatge de tirs de 3 punts (29% per 26%), en percentatge de tirs de camp (49% per 47%), en rebots (4.5 per 4.1), i en assistències (1.3 per 0.8). Curiosament, a valoració ha estat la mateixa (6.5)"

Imanol Martinez, en un partit al 2019 amb la selecció catalana U20 / Collage: FCBQ

Cada dijous hem vingut repassant les millors actuacions U22 de la setmana i aquest article ve a donar la continuïtat final a aquest treball que hem realitzat. Dada important, en aquest article la nostra llista és sobre els 50 jugadors sènior en edat sub-22, o el que és el mateix, els jugadors d'EBA amb edats compreses entre 1999 i el 2002, deixant als jugadors en edat júnior o cadet per a un posterior article. Una altra cosa a tenir en compte és que en aquesta selecció no hi ha els 50 que tenen millors números, ni els 50 amb més projecció, ja que hi ha jugadors que surten de lesió, van arribar tard a l'equip o no han tingut el seu any. A més, per intentar ser just en aquest maremàgnum que és l'EBA, he intentat que hi hagi una representació més a o menys equilibrada dels cincs grups. Quan he tingut dubtes, m'he deixat guiar per petits detalls, com posició a la taula classificatòria de l'equip, aposta per la joventut ...


D'aquesta manera, no entren jugadors que han estat en dinàmica del seu respectiu primer equip (Nacho Arroyo -Estudiantes- o Ibrahim Magassa -Reial Betis-), jugadors de qualitat que van fitxar tard (David Mejía -Martinenc- o Ibáñez -FLBA B- ) o que van saltar a Plata després d'estar destacant (Oliver Bieshaar -Albacete- o Luka Kraljic -Morón-). També s'han quedat fora del Top50 jugadors de gran projecció que van agafant ritme després de deixar enrere les seves lesions; és el cas d'Ángel Comendador i Héctor Alderete, planter de l'Estudiantes i internacionals espanyols”fondo1.jpg
logo tbc masc..png

Territori Bàsquet Colomenc

El basquetbol a Santa Coloma

bottom of page