top of page

El cinc ideal de www.territoribc.com

logotbcnew-xl.png

Què son els cinc ideals

Des de la temporada 2012-2013 fins a la temporada 2015-2016, a www.territoribc.com, s'escollien els millors cincs sèniors i millors jugadors i jugadores mensuals del basquetbol colomenc, bassat en les estadístiques facilitades per els clubs colomencs i per les federacions respectives. En la temporada 2019-2020, es torna a recuperar.

Els cincs ideals sènior i millors jugadors i jugadores mensuals estan formats per tots els jugadors i jugadores que estan als clubs de categoria sènior dels clubs colomencs i tots aquells jugadors i jugadores colomencs i colomenques que forman part d'un equip de fora de la ciutat. El mateix cas es per els entrenadors que també formen part del cinc ideal.

Inicialment s'escollien un primer i segon cinc ideal masculins degut al gran número de jugadors masculins dintre i fora del basquetbol colomenc mentre que només hauria un cinc ideal femení, degut precisament a la manca d'un número de jugadores per poder establir dos cincs ideals. En el cas dels entrenadors, no es distingeix si es basquetbol masculí o femení per les seves nominacions.

fondo1.jpg
logo tbc masc..png

Territori Bàsquet Colomenc

El basquetbol a Santa Coloma

bottom of page