top of page

Bàsquetpedia Colomenca

logo basquetpedia colomenca.png

Què es la Basquetpèdia Colomenca.

L'objectiu de la Basquetpèdia Colomenca es recollir les trajectòries dels components del basquetbol de la ciutat, ja siguin colomencs i no colomencs però que hagin jugat i/o entrenat a Santa Coloma de Gramenet, i aconseguir un arxiu històric del nostre basquetbol. I per això, tots els components del nostre basquetbol sou els protagonistes. Es un previ projecte, experimentat inicialment des de www.territoribc.com, conjuntament amb Sam Nuñez, actual regidor de l'Ajuntament de la ciutat, i ex-entrenador de la ciutat, que ara es vol recuperar.

En aquesta Basquetpèdia Colomenca trobareu jugadores / jugadors /e entrenadores / entrenadors nascuts a Santa Coloma i no nascuts a Santa Coloma però que han jugat i/o entrenat al nostre basquetbol.

El funcionament es molt senzill. Més endavant hi han tres formularis tipus excel, un per jugadors, un altre per entrenadors i un altre per delegats d'equips i/o directius, que s'han de descarregar i omplir, i enviar al correu de www.territoribc.com: tbc@territoribc.com, juntament amb un arxiu imatge (jpg, bmp, png, gif....) vostre com jugador i/o entrenador, delegat i directiu, el que correspongui (la fotografia si es possible "individualitzada", no fotografies d'equip). En el cas de que no haguessiu estat ni jugadors ni entrenadors, i si delegats, directius, etc..., escolliu si us plau, el formulari "Altres".

En el cas de que sigueu menors d'edat, es necessari per a la seva publicació, que s'adjunti la autorització dels tutors legals. No es publicarà cap arxiu, ni escrit ni imatge, si no s'acompanya d'aquesta autorització.

L'actualització de les dades correspon a l'usuari, reenviant el Formulari corresponent amb les dades noves afegides a les antigues per a la seva publicació. Des de www.territoribc.com no s'actualitzaran les dades.

Documents per descarregar

70939524_193119785048142_674757704240044
Ruiz, Gaby
ammoreno-reusdeportiuvssegle-2011-2012-w
Andres, Oscar
Broncano, Carlos
david parra2
DSC_0031
Martinez, Ferran
Muñoz, Borja
Andreu Casadevall
Lopez, Raul
Pardo, Ivan
Pardo, Jordi
Rodriguez, Javier
fondo1.jpg
logo tbc masc..png

Territori Bàsquet Colomenc

El basquetbol a Santa Coloma

bottom of page