logocopascgnew-tr.gif
Com funciona
Un petit resum de com és la Copa SCG

La Copa SCG es un treball conjunt dels clubc colomencs i www.territoribc.com, on els clubs asumeixen la part executiva i www.territoribc.com la part organitzativa i de gestió.

Els clubs colomencs s'encarreguen del funcionament dels partits a les pistes de basquetbol. Paguen la seva part de l'arbitratge (àrbitres del Consell Esportiu del Barcelonès Nord), porten les pilotes pes escalfar i jugar els partits i son els responsables d'aportar el personal adequat per les tasques d'anotació a cada partit que es jugui.

Les pìstes de joc son sol·licitades amb la intenció de jugar tots els partits en pistes "neutrals" (en cap pista de joc habitual d'un dels dos equips que competeixen) però a vegades això no es possible per les limitacions de les instal·lacions colomenques.

Els partits es juguen per nivells, uns nivells que els mateixos clubs han propossat per els seus equips, i on donen el vist i plau a qualsevol dels canvis de nivell inicialment modificats. MAI es canvien els nivells sense el OK dels clubs implicats.

La competició va en funció dels equips inscrits en els nivells. Depen dels número d'equips es juguen quadrangulars, triangulars i finals úniques, i quan només hi ha un equip colomenc en un nivell determinat, aquest club convida a un equip de fora de Santa Coloma per jugar aquesta final.

Sobre la Copa SCG